Kleuradvies

Waarom een kleuradvies?

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Goede kleuren laten u stralen. Verkeerde kleuren kunnen u oud, vermoeid of ziek doen lijken. De kleur van uw kleding, accessoires en eventuele make-up heeft veel invloed op uw uitstraling. Hoe komt het dat de ene kleur iemand wel staat en de andere helemaal niet?
Een kleuradvies helpt u om dit te ontdekken...

Hoe werkt een kleuradvies?

Ieder mens is uniek en u heeft daarvoor kleuren die bijzonder goed bij haar of zijn huidtint passen. Tijdens het advies laten we met kleurdoeken zien wat goede en slechte kleuren voor uw uitstraling betekenen. Het is verrassend om te zien dat bij het dragen van de juiste kleuren uw huid er frisser uitziet, dat vlekken en rimpels minder zichtbaar zijn en uw ogen gaan stralen.

Ook krijgt u advies over de bij u passende haarkleur. Het resultaat: u ziet er mooier uit, u voelt zich ook mooier en u straalt meer zelfvertrouwen uit. Vooral wanneer de eerste complimentjes uw kant uitkomen...

Een kleuradvies duurt ca. 75 minuten. Daarna weet u welke kleuren u kunt kiezen qua kleding maar ook qua haarkleur, make-up en accessoires. Na het advies ontvangt u een persoonlijke kleurkaart en adviesboek.

Het is een eenmalige investering die u veel mogelijkheden oplevert. U weet na het kleuradvies wat u goed staat en u kunt gemakkelijker beslissen over en toewerken naar een mooie garderobe.

Een kleuradvies vindt plaats in de studio in Hantum of op locatie.

Terug

Henelle Kleuradvies

Henelle Kleuradvies

Henelle kleuradvies

© webdesign: www.vanderhei.deDisclaimerSitemap