Personal Shopping

Wat doet een personal shopper?

Een personal shopper zorgt voor een stijl- en kleuradvies op maat en winkelt met direct resultaat. Wij zoeken de juiste kledingcombinaties bij elkaar, passend bij uw persoonlijkheid. Bijpassende accesoires worden uitgezocht, waaronder sieraden en schoenen!

Hoe gaat een personal shopper te werk?

Wij voeren eerst een intakegesprek met u. Wat heeft u nodig? Voor welke gelegenheid en wat is uw budget? Wellicht heeft u voorkeur voor bepaalde winkels of bepaalde merken. Ook kunnen wij u suggesties doen. Zonodig checken wij uw kledingkast, zodat u weet wat u moet kopen om een overzichtelijke, draagbare garderobe samen te stellen.

Uw persoonlijke winkelassistente 65+:

Wij merken dat het kopen van kleding boven de 65+ moeilijker kan worden. Het kan zijn dat u (tijdelijk) niet in staat bent om te gaan winkelen of dat het te vermoeiend wordt. Wanneer winkelen niet meer zo makkelijk is als voorheen, kunnen Henny & Ellen u helpen bij het kopen van uw kleding.

Ons doel

Het is onze missie om u als 65+ er (dames en heren), die afhankelijk zijn van anderen voor het aankopen van uw kleding, een gevoel van vrijheid terug te geven. U laten voelen dat u uzelf kunt verwennen met de spontane aankoop van een blouse, trui, broek of jurk. U het gevoel geven dat u precies datgene koopt waar u zich prettig en comfortabel in voelt. Wij vinden het belangrijk dat winkelen een gezellig moment is en dat u geniet van de persoonlijke aandacht die wij u geven.

De kosten

Als u ervoor kiest om met ons te gaan winkelen, halen wij u van huis en brengen u naar de kledingzaak van uw keuze. Wij brengen u ook weer thuis. De kleding die u aanschaft, kunt u direct in de winkel afrekenen! Kijk bij tarieven voor de kosten.

Bijzondere aanbieding

Henelle beveelt van harte Modehuis Dijkstra in Veenwouden bij u aan! Kiest u er bij het winkelen voor om in deze aanbeveling mee te gaan, dan kunt u bij Modehuis Dijkstra rekenen op 10% korting!

Terug

Henelle personal shopping

Henelle personal shopping

Henelle personal shopping

Henelle personal shopping

Henelle personal shopping

© webdesign: www.vanderhei.deDisclaimerSitemap