Portfolio

Kleurworkshop
12 april 2018.
De dames van Glashandel Nicolai uit Dokkum zijn langs geweest voor een kleurworkshop op 12 april 2018. Aan het eind van de workshop zijn ze helemaal tevreden naar huis gegaan. "Wat kleuren allemaal niet kan doen om je je mooier te voelen", was hun reactie.

Workshop Stijladvies
29 april 2017.
Henelle verzorgde bij Anneke's Lifestyle Studio in Holwerd een workshop verkort stijladvies. Anneke geeft cursus in gezond en effectief afvallen. De dames die deze cursus gevolgd hebben kregen de workshop aangeboden door Anneke.

Ladiesnight
31 maart 2017.
Henelle was op 31 maart aanwezig bij de Ladies Night Out in dorpshuis de Wringe in Opeinde.

Les opleiding Zorg & Welzijn
28 maart 2017.
Ellen heeft les gegeven aan de derde klas van de opleiding Zorg en Welzijn aan het Dockinga College. Een succesvolle les waarin de leerlingen op elkaar mochten oefenen met een gezichtsmasker.

Kleuradvies
25 maart 2017.
Op deze dag hebben wij kleuradvies gegeven aan de vrouwen van de Crescendo brassband in Holwerd. Het werd een gezellige middag.

Winterfair
13 November 2016.
En gezellige winterfair! Henelle Kleur & Stijl is aanwezig op Ornea State bij Paesens/Moddergat.

Workshop
19 Oktober 2016.
Op deze dag hebben wij een workshop gegeven over kleur & stijl voor 26 vrouwen. De tijd vloog voorbij, zo enthousiast waren de vrouwen. Een workshop geven is altijd mooi als de vrouwen zo enthousiast zijn!

Stijladvies
21 Mei 2016.
Vandaag zijn er vier dames geweest voor een stijladvies in de studio van Henelle. Het is zo leuk om na een dag van adviezen geven, dat de dames helemaal tevreden en 'smilend' naar huis gaan.

Workshop
20 Maart 2016.
In de studio van Henelle Kleur & Stijl een groep dames voor een kleurworkshop. De dames zijn blij met hun eigen kleuren. Ze weten nu welke kleuren hen goed staan.

Dijkstra Mode
12 Maart 2016.
Henelle Kleur & Stijl is weer bij Dijkstra Mode in Veenwouden geweest! Weet u nog van de kortingsregel? Kijk bij: Tarieven.

VIP
Henelle is aangesloten bij de Vereniging voor ImageProfessionals - VIP. Dé vereniging voor imageprofessionals in Nederland en België.

Golden Life Foundation
Henelle steunt de Golden Life Foundation. De Golden Life Foundation ondersteunt duurzame projecten die zich onderscheiden door hun bijdrage aan het sprankelender maken van de Nederlandse samenleving!

Opfris- en specialisatiecursus
In juni 2015 zijn Henny en Ellen naar Merel van het Wout in Rotterdam geweest. Daar hebben zij een opfris- en specialisatie cursus van stijl gevolgd. Ze kunnen nu een klant all-round advies geven. Bij het figuur combineren ze stijladvies naar persoonlijkheid, mode en leeftijd. De klant krijgt nu na het stijladvies een digitaal boekje mee, helemaal op haar/hem gericht.

Verrassende Voorjaarsweken bij Harms Mode
7, 14, 21 en 28 maart 2015.
Harms Mode te Dokkum organiseerde een verrassende opening waarbij op elke bovengenoemde zaterdag in de maand maart verschillende activiteiten en behandelingen plaats vonden in de winkel in samenwerking met ondernemers en bedrijven. Henelle adviseerde op het gebied van kleur & stijl...

Fashiondag Dijkstra Mode Veenwouden
28 maart 2015.
Modeshoppen bij Dijkstra mode in Veenwouden. Kleuradvies van Henelle kleur & Stijl.

Vrijgezellenfeest de Klinze
15 maart 2015.
In samenwerking met landgoed de Klinze te Aldtsjerk organiseerde Henelle een bijzondere workshop. De workshop was een kleur- & stijladvies voor een vrijgezellenfeest. De vrijgezel is helemaal tevreden! Ze weet nu precies wat voor kleur en welke kleding haar mooi staan.

Terug

Henelle kleurworkshop Glashandel Nicolai

Workshop Stijladvies bij Anneke Lifestyle Studio

Dockinga Collega

Kleuradvies

Winterfair

Workshop

Stijladvies

VIP

VIP

VIP

Golden Life

Histyle

Voorjaarsweken bij Harms mode

Dijkstra mode

Vrijgezellenfeest

© webdesign: www.vanderhei.deDisclaimerSitemap