workshops en meer

Kleur & stijl

“De juiste kleur kan je de uitstraling geven alsof je net heerlijk op de zeedijk hebt gewandeld, met je gezicht in de zon en je haren in de wind!”

Kleuradvies

De juiste kleur kan je doen stralen. Verkeerde kleuren kunnen je eruit laten zien alsof je een hele slechte nacht achter de rug hebt gehad. Niet alleen de kleur van kleding, ook accessoires en make-up heeft veel invloed op je uitstraling. “Maar welke kleuren passen dan bij mij?” Hoor ik je denken. Nou, daar helpen wij je graag bij!

Tijdens het kleuradvies gaan we met behulp van kleurenwaaiers en doeken ontdekken wat goede en slechte kleuren met je uitstraling doen. Het is elke keer weer verassend om te zien wat kleur doet! Een frissere huid, minder opvallende roodheden, stralende ogen om uren in weg te dromen … wat een beetje kleur wel niet kan doen! Toe aan een nieuwe kapsel? Je krijgt zelfs advies over de haarkleur die bij jou het beste past. 

Het kleuradvies consult duurt ongeveer 75 minuten. 

Na het advies ontvang je een persoonlijke kleurkaart en adviesboek. Zo weet je vanaf dan precies wat jou goed staat … En dan komt het leukste gedeelte: tijd om thuis jouw garderobe eens onder handen te nemen! Shopping time 😉

Voor het kleuradvies kun je langskomen in de salon in Hantum of bij Henny in Holwerd. Ook geven wij samen kleuradvies op locatie. 

1 persoon: €75,-
2 personen: €70,- p.p.
2+ personen: €65,- per persoon

 

Stijl & kledingadvies

Een peer, een appel, een banaan … Nee, we hebben hier niet over de schijf van vijf, maar over figuren. Weet jij eigenlijk welk figuur jij hebt? Wat voor jasje jou het beste staat? Welke prints of dessins je beter kunt vermijden?

Tijdens het stijladvies krijg je antwoord op al deze vragen (en meer!). Het stijladvies helpt je om jouw eigen persoonlijke kledingstijl te ontdekken en verder te ontwikkelen. Stijl heeft namelijk niks te maken met je maat! Maar wel met de juiste keuze van stoffen, materialen en ‘shapes’. Dit nemen we tijdens het stijladvies allemaal onder de loep. 

Het stijl- en kledingadvies duurt ongeveer 75 minuten. 

Na het stijl- en kledingadvies weet je precies hoe je jouw positieve punten het beste kunt benadrukken. Het is het verlengstuk van het kleuradvies. Je krijgt een persoonlijk stijlboek mee. 

Voor het kleuradvies kun je langskomen in de salon in Hantum of bij Henny in Holwerd. Ook geven wij samen kleuradvies op locatie.

1 persoon: €75,-
2 personen: €70,- p.p.
2+ personen: €65,- per persoon

Garderobe planning

Elke ochtend sta je voor je overvolle kledingkast maar toch heb je geen idee wat je vandaag weer aan moet trekken. Herkenbaar?

Bij garderobeplanning gaan we samen jouw hele garderobe door! Tijd om te kijken naar onder andere:

  • Welke kleding is nog actueel?
  • Welke nieuwe combinaties kunnen we maken?
  • Wat mist er nog?

De duur van deze sessie hangt er ondere vanaf hoeveel kleding je natuurlijk in je kast hebt hangen. Meestal duurt een goede garderobe planning sessie zo’n 2 uur.

Natuurlijk hoef je niet met een verhuiswagen vol kleding naar de salon te rijden! Voor garderobeplanning komen we bij jou thuis.